hemsida

Följ oss på vår facebook-sida. Där hjälper vi till att marknadsföra Lyacons författare.

Lyacon är relativt nystartat Men några nöjda författare har vi hunnit hjälpa så här långt!

Referenser - sagt om lyacon för egenutgivare

Kontakten med Eva-Karin Berglund och Lyacon har varit bra hela vägen. Jag har länge letat efter ett alternativ till de stora, mer väletablerade egenutgivningstjänsterna som finns på nätet  och som jag redan känner till och kände att jag till slut träffade rätt när jag hittade Lyacon.

Både personligt och professionellt bemötande, lätt, smidig och tydlig kommunikation och en kort sträcka från den egna texten till slutresultatet i form av en tryckt pocketbok i 300 exemplar.

Omslagsbilden som Eva-Karin ordnade var mycket bra och långt över förväntan, där hade Eva-Karin en stark intuitiv förståelse för omslagsbildens utformning utifrån de motiv och teman från bokens innehåll, som jag nämnde - på så vis matchade omslag och text varandra på ett perfekt sätt.

David Danielsson, författaren bakom Ljuset vid världens ände

Jag som kände mig ganska ängslig inför att ta steget och ge ut bok på egen hand, befinner mig nu i ett lugnt och behagligt tillstånd, samtidigt sprudlande. Jag är upprymd över att resultatet blev så bra och gör gärna om samma resa en gång till, två gånger, tre …

Patric Eghammer, Persmåla, Blekinge, författaren bakon "Läraren" och "Stawbery Fields med Jenny".

Bokleveransen kom idag. Jag har bara bläddrat i boken och hittills är jag väldigt nöjd. Den blev precis lagom i storlek och typsnittet känns läsarvänligt. Toppen! Nu gäller det bara att få igång försäljningen. 
Tack så mycket för all hjälp. Jag tycker att vårt samarbete har varit väldigt smidigt och givande.
Här är en länk till min hemsida. Sprid den gärna!


Sara Källström, författaren bakom "När ska ni skaffa barn då?"

Jag har använt Eva-Karin Berglund och hennes Lyacon för egenutgivare för mina två senaste böcker, ungdomsboken "Strawberry Fields med Jenny" och romanen "Läraren". Den förstnämnda tryckte jag i 300 ex, den senare i 700. Trycket är gjort i Lettland. Jag är väldigt nöjd med hur böckerna ser ut och känns i handen. Intrycket är elegant och gediget. Båda är böcker som jag tilltalas av rent estetiskt. Innehållet får andra uttala sig om. 
När det gäller processen fram till färdiga böcker vill jag ge Eva-Karin högsta beröm. Hon har hjälpt mig egentligen mer än vad jag kunde förvänta mig. Med sin erfarenhet av bokutgivning har hon kommit med råd och alltid varit snabb att svara på frågor. Hon har varit öppen, hjälpsam, personlig och proffsig. Samtidigt har hon hela tiden påmint mig om att det är jag som ska bli nöjd. Det är jag som författare som måste ha sista ordet. Så jag som kände mig ganska ängslig inför att ta steget och ge ut bok på egen hand, befinner mig nu i ett lugnt och behagligt tillstånd, samtidigt sprudlande. Jag är upprymd över att resultatet blev så bra och gör gärna om samma resa en gång till, två gånger, tre …


Patric Eghammer, Persmåla, Blekinge

Bra samarbete och gediget stöd under hela processen en bokproduktion innebär. Toppen!

Britta Nygård, som tillsammans med Monica Haga har skrivit boken "Färdas Fälas",

Då är boken äntligen här och jag är så stolt och glad och väldigt nöjd med resultatet. Tusen tack för att du tackade ja till att layouta och för att du stod ut med mitt röriga manus. Det blev väldigt bra till slut, mycket tack vare din insats.

Pär Lifergren, författaren bakom "Kullerbyttor i mitt bröst".