hemsida

Allt du aldrig hann säga

Pris:
179 kr
Inkl. 6% Moms
Art.nr:
P2170613
Antal:
Kommentar till butiken:
Allt du aldrig hann säga
Orginalförlag: Ebes förlag
Författare: Anicia S. Eriksson
Omslag: Fanny Axelsson
RecensionerProvläsE-bokljudbok

Viola bär en hel livstids bagage på sina axlar, trots att hon bara är fjorton år. Som liten smög hon som på äggskal för att inte väcka sin pappas ilska, gjorde allt och lite till för att inte vara till besvär. Särskilt när hennes pappa hade den där otäcka men ändå så bekanta lukten. Faran i att väcka sin pappas vrede fanns med henne i varje rörelse och tanke. Men en dag förändras hennes pappa till det bättre och faran verkar vara över – men helt säker kan hon inte vara.
   En kylig höstdag får hennes pappa ett telefonsamtal som vänder hela hennes värld upp och ned. Kort därefter kastas hon in i en helt surrealistisk värld och är övertygad om att hon håller på att förlora förståndet.  
 
Allt du aldrig hann säga är en verklighetsbaserad roman där vi genom återblickar får följa hur en uppväxt med en alkoholiserad förälder påverkar ett barn och om hur såren hänger sig kvar. Den handlar även om hur det är att få den allra värsta sortens besked och vad förlust, sorg och svek gör med ett barn. Den tar även upp den stora betydelsen av att ha en mamma som aldrig slutar kämpa för sitt barn. 

Inbunden, kartonnage
135x210 
Sidor: 226
Pris 179 kr