hemsida

I mjölnarens spår

Pris:
159 kr
Inkl. 6% Moms
Art.nr:
P2170734
Antal:
Kommentar till butiken:
I mjölnarens spår
Originalförlag: Ebes förlag
Författare: Stina Nilsson Bassell
Omslagsillustratör: Snezana Lindskog
E-bokLjudbok

Nyutgåva i mjukband.

"I mjölnarens spår" är en historisk roman som handlar om ett kvinnoöde. Året är 1936 och i ett fönster tittar en förskrämd kvinna ut. Hon klamrar sig fast vid minnen om en lycklig tid, en tid när hon fortfarande hade drömmar. 
   Året är 1895 och den olycka hon känner den dagen hon går till Havdellska gården, utanför Åtvidaberg, blir bara värre och värre. Emma Klasdotter, 22 år, gifter sig med den dubbelt så gamla storbonden Niklas Nilsson. 
  En saknad av kärleken leker sig kvar mellan husen på Havdellska gården, men där finns ondskan som pockar på uppmärksamhet i varje steg.


Sagt om "I mjölnarens spår"

”Romanens intrig är som hämtad från Vilhelm Moberg”
Jakob Carlander, Corren

”Trots att jag bitvis nästan fick ont i magen av att läsa I mjölnarens spår så skulle jag definitivt inte vilja ha den oläst och den kommer att leva i mitt minne under lång tid. Och den här boken hamnar definitivt bland årets favoriter!”
Boklysten

”Hon har lyckats med ett mästerverk. Det är en så finstämd och känslomässig berättelse rakt igenom. Om den starkaste kärlek men också om fruktansvärda barndomar, svek, övergrepp,
sorg och saknad.” 4 av 5 stjärnor   
 Villa Freja

”I dessa dagar av kvinnokamp, uppror mot förtryck och #metoo är Emmas öde fortsatt aktuellt och djupt berörande. Den kyla och det förtryck hon utsätts för, som blir hennes liv, utövas inte bara av den som blir hennes make.”
Fiktiviteter


Stina Nilsson har även skrivit Mannen i rocken, en vuxensaga

Pris 159 kr
145x210
Mjukband 323 sidor

Leverans 4-8 arbetsdagar