hemsida

Jag är du - Du är jag

Pris:
219 kr
Inkl. 6% Moms
Art.nr:
P2170686
Antal:
Kommentar till butiken:
Jag är du - Du är jag
Originalförlag: Ebes förlag
Författare: Fatima Åsard
Omslag: Fanny Axelsson
ProvläsRecensionerE-bokLjudbok


Ett brutalt övergrepp på en fjortonårig pojke leder till ett kidnappningsdram i en förort i Stockholm. Detta utlöser i sin tur en rad händelser där invånarna ställs mot varandra. Situationen kompliceras ytterligare då pojkens familj döljer en sanning, en sanning som de till varje pris vill tysta ned.
 
Amina, som arbetar som lärare i området, försöker förtvivlat att medla och bevara lugnet, dessutom bär hon på en tung sorg då hon har förlorat sin son. Hon kan heller inte förlåta den som låg bakom händelsen. Hennes vän Shadow utsätts dessutom för ett mordförsök inför ögonen på sin 11-årige son Prince, vilket leder till att Amina tar sig an sonen. I samband med en insats träffar Amina en man som hon inleder en romans med, vilket ytterligare försvårar situationen då de övriga i området ser honom som en fiende som inte är ute i goda avsikter. 
 
När bakgrunden till kidnappningsdramat slutligen utkristalliserar sig begår någon ett brott som väcker avsky, vilket i sin tur leder till ett upplopp, ett upplopp värre än något de tidigare har upplevt. Frågan är vem det var som stod bakom det brott som skulle komma att skapa stora problem för dem alla.

135x210
329 sidor
Hårdband - inbunden 
Pris: 219 kr