hemsida

Kvinnan på stigen

Pris:
199 kr
Inkl. 6% Moms
Art.nr:
P2170658
Antal:
Kommentar till butiken:
Kvinnan på stigen
Originalförlag: Ebes förlag
Författare: Lars Alm
RecensionerE-bok, Ljudbok


Johan bär på tunga och tragiska minnen från sin barndom. Alkoholmissbruk och slagsmål var en del av vardagen i den familj där han växte upp i gruvstaden Kiruna under 50-talet. Dessutom bär han med sig minnet och skuldkänslorna från en tragisk olycka i vilken han känner sig djupt skyldig.  Trots detta försöker han reda upp sitt liv - men någon ger honom ingen ro.
   Som ett omen dyker hon upp i Johans tillvaro och på de mest konstiga tider. Är hon bara ett hjärnspöke eller är hon en verklig människa av kött och blod.
   ”Du har en djävul på din axel … ser du inte den … det kommer gå dig illa.” Kvinnan spottade ut orden i en kaskad av saliv.
 
KVINNAN PÅ STIGEN är en fristående fortsättningen på berättelsen om Johan från Lars Alms debutroman POJKEN I BÄCKEN som handlade om Johans uppväxt i gruvstaden Kiruna och hur han fick kämpa såväl med att anpassa sig till en ganska så bister och stundtals brutal tillvaro som att finna sig själv och den väg han ville gå.
    I romanen ”Kvinnan på stigen” får vi följa Johans väg in i vuxenlivet och alla de drömmar han bär inom sig, hans behov av kärlek och bekräftelse och hans försök att bryta upp från den miljö som präglat hans uppväxt.

Alms andra böcker i trilogin
Pojken i bäcken, Mannen på väg

Inbunden bok: 340 sidor
Pris: 199 kr

Levereras inom 4-8 arbetsdagar.