hemsida

Röd gryning, av Anders Amnéus

Pris:
119 kr
Inkl. 6% Moms
Art.nr:
P1897117
Antal:
Röd gryning
Författare: Anders Amnéus

Röd gryning är berättelsen om rå makt, liderlig kättja och blodfläckat stål. Men också en historia om magiska världar, heder och kärlek. 

En slagen krigarskara söker sin tillflykt till den lilla byn Selvattsliden högt upp längs Enareälven. Vad som hänt och var de kommer ifrån är höljt i dunkel. Samtidigt ska Liv till att föda sitt och Trases första barn. Trase, som tidigare vunnit ryktbarhet, lever där i skydd – obemärkt för världen. Inom Liv gror samtidigt tvivlet och hennes historia gör sig påmind. I Gunhild, som alltid levt i bakgrunden, har en grämelse väckts och med den lusten att återuppstå som något annat - eller gå under. I Valsten vaknar något uråldrigt och kraftfullt upp, något som kommer förändra världen. Kärlekens kraft som väcker hopp och väver hat. 

Österut, på andra sidan havet, slår hungersnöden till. Men ännu längre bort sker något som kommer få en helt annan innebörd än vad som först förutsågs. Försöker en främmande makt med dolsk list kuva folken på Thule? Är det folkens kamp för egenmakt och mot en övermakt, eller en kamp för den snöda egennyttan? 
Röd gryning är en fristående fortsättning på ThuleMjukband/pocket 
110x180
304 sidor
Pris 119 kr

Levereras inom 3-8 arbetsdagar