hemsida

Prinsarna i Kiev

Pris:
219 kr
Inkl. 6% Moms
Art.nr:
P2170688
Antal:
Kommentar till butiken:
Prinsarna i Kievörlag
Originalförlag: Ebes förlag
Författare: Olle Nåbo
ProvläsRecensioner, E-bok


”Vad ska du göra när du träffar din brors mördare?” frågar en gammal ärrad hirdman. Torsten som får frågan är en norsk pilgrim och hans sökande efter dråpsmannen har fört honom till Kiev i det rusiska riket. Där träffar han även Krasny, som är fosterson till det rusiska fursteparet och dessutom gudfader till deras dotter Agatha. Få vet att Krasny egentligen heter Edvard och är en möjlig arv­tagare till det engelska kungadömet. De dras alla in i makt­kamper, kärlekshistorier och äventyr i 1000-talets Europa och Mellanöstern.

Prinsarna i Kiev är den andra delen i den historiska romansviten Landsflykt som inte endast beskriver Englands historia, utan även följer maktkamper i de nordiska länderna, Ryssland, Polen, Ungern, Tyskland, det Bysantinska riket, Frankrike och Skottland. 

Berättelserna rymmer även religiösa konflikter som övergången från hedendom till kristendom, investiturstriden och inledningen till korstågen. Scener följer verkliga händelser, eller sådana som enligt den kända historien kan ha hänt. Karaktärer med namn baseras utan undantag på verkliga historiska personer.Ofrivillig viking är första delen i den historiska romansviten Landsflykt som inte endast beskriver Englands historia, utan även följer maktkamper i de nordiska länderna, Ryssland, Polen, Ungern, Tyskland, det Bysantinska riket, Frankrike och Skottland. 

Läs först del 1: Ofrivillig viking

Hårdband
135x210
Sidor: 324
Pris: 219 kr

Levereras inom 3-8 arbetsdagar